Drakenboot Festival 2017 > 16 September > Antwerp / free

Details

Date & time Sep 16
Location
BELGIUM / Antwerp
Creator admin

Who's attending

Description

Drakenboot Festival  2017


> 16 September

>  Antwerp


* VISIT WEBSITE *Op zaterdag 16 september 2017 gaan we opnieuw te water voor de 7de editie van het Drakenbootfestival dat dit jaar plaats vindt rond het Kattendijkdok op het Eilandje.  Het Hong Kong Drakenbootfestival is één van de grootste zomerhappenings in Antwerpen. Het biedt u een teambuilding in wedstrijdverband pur sang, de gelegenheid om uw klanten, leveranciers en vaste relaties in een ontspannen sfeer te ontvangen en iedere bezoeker te laten kennis maken met uw bedrijf.  Zo wordt dit onvergetelijk evenement naast het schouwspel van de drakenbootraces het ideale dagje uit voor de ganse familie.  

De toegang is gratis en vorig jaar genoten meer dan 6.000 bezoekers van de bruisende sfeer rond het water. De ludiek uitgedoste teams zijn op zich al een attractie op het water maar er is nog meer te beleven. Voor de kleinsten is er een heus kinderdorp met springkasteel, clowns, grimeurs en goochelaar. Op het terrein en in de feesttent is heel de dag ambiance verzekerd met live optredens van Vlaamse crooners zoals Ronny Lee, performances van de Aziatische drumband FeniksTaiko, het straatorkest ‘t Klein Muziekske en spektakel alom !

Om de hongerigen te spijzen en de dorstigen te laven is een uitstekende catering voorzien met warme en koude schotels, snacks, zoetigheden, een ruime keuze aan dranken en veel Belgisch bier. Na de finale omstreeks 16h barst de party echt los tot in de late uurtjes.Share:

The Wall

No comments
You need to sign in to comment