KERSTMARKT BRUGGE 2017-18 > 25 Nov 2017 - 02 Jan 2017

Details

Date & time Nov 25
Event ends Jan 2 '18
Location
BELGIUM / Brugge
Creator admin

Who's attending

Description

KERSTMARKT BRUGGE 2017-18 


 

>  25 Nov 2017 - 02  Jan 2017

> Brugge  / Bruges

> Schaatspiste


* WEB INFO *
De Kerstmarkt van Brugge is een niet te missen evenement rondom de eindejaarsfeest in Vlaanderen. De hele binnenstad is dan prachtig verlicht, en er zijnidyllische kerstkraampjes met een zeer gevarieerd aanbod: leuke kerstcadeautjes, kerstartikele, warme wijn, kersthapjes, ... Zeker niet mislopen, de kerstmarkt van Brugge!


In het midden tussen al deze gezelligheid staat een schaatspiste, zo kan u rondjes schaatsen met het Belfort op de achtergrond.


Vergeet ook het Simon Stevinplein niet!

Veel toeristen kiezen er haast automatisch voor om de kerstmarkt op de Markt te bezoeken en hoewel deze uiteraard absoluut niet over het hoofd mag worden gezien wordt er ook altijd een kleinere kerstmarkt gehouden op het Simon Stevinplein. Ook hier is het gezelligheid troef en zijn er bovendien doorgaans enkele kermisattracties voor de kleinsten ook terug te vinden. Bovendien ligt het Simon Stevinplein uiteraard centraal in één van de belangrijkste winkelstraten van de stad waardoor je tijdens deze periode zomaar ook je favoriete kerstinkopen kan doen. Kerstshoppen in een unieke en bijzonder gezellige sfeer? Je doet het tijdens de kerstperiode in het historische Brugge!Share:

The Wall

No comments
You need to sign in to comment