NUITS SONORES BRUSSEL 2017 > 14-17 September > Brussels / Electro Festival

Details

Date & time Sep 14
Event ends Sep 17
Location
Belgium / Brussels
Creator Moderator2

Who's attending

Description

NUITS SONORES BRUSSEL 2017 


> 14-17 September 

> Brussels / Electro Festival


* OPENENINGS AVOND *


* PROGRAMMA NACHT 1 *


* PROGRAMMA NACHT 2 *


Van 14 tot 17 september 2017 vindt de eerste editie van Nuits sonores en European Lab Brussel plaats. Dit project is op de eerste plaats het resultaat van een behoefte en een ambitie: in onze buitengewone hoofdstad een evenement in het leven roepen dat toegankelijk is voor iedereen, aan hoge eisen voldoet en mensen samenbrengt, een panorama van onafhankelijke culturen en Europese denkrichtingen, diversiteit en de artistieke en intellectuele onstuimigheid van vandaag. 

----------------------------------------------

Dit project ontstaat uit een lang liefdesverhaal tussen twee geografische gebieden en het gemeenschappelijke verlangen van het Arty Farty Lyon team en de Stad Brussel. Arty Farty onderhoudt als onafhankelijke speler van de Europese culturele scène al ruim 15 jaar een nauwe relatie met de Belgische hoofdstad en de plaatselijke culturele evenementen, collectieven en structuren

-----------------------------------------------


Een verenigd en gemeenschappelijke Europese elektronische scene De Europese elektronische scene bestaat, zoals het complexe en gesegmenteerde Brusselse Gewest, evenzeer uit talloze culturele eilandengroepen. Elke nacht biedt de mogelijkheid zich los te maken van de esthetiek en elkaar te ontmoeten in een wirwar van populaire techno en underground (Modeselektor, Bambounou, Leon Vynehall), edited house en clubbing house (MCDE, Pablo Valentino), psychedelische electronica (Deena Abdelwahed, Khidja, Moscoman), Sono mondiale (Africaine 808...). 


----------------------------------------------

COSING PARTY


„Le Camion Bazar is op een festival wat een keuken ‘s avonds voor een appartement is.“ Le Camion Bazar is hofleverancier van pure fun en een helse dansmachine die deel uitmaakt van een bende lolbroeken zoals Otto 10, Alter Paname, la Mamies, D.KO of Microclimat, allemaal voorstanders van een terugkeer naar onbezonnen feestjes. Elektro, rock n‘ roll, funk, variété, techno, house… Alle stijlen zijn welkom in de vrachtwagen voor een hedonistisch feestje. Romain Play zorgt voor de muziek en Benedetta Bertella houdt zich bezig met de extra-muzikale activiteiten: valse conferenties, het rad van fortuin, sexy yoga, telewinkelen, totemparade, fitnescursussen... Al het nodige om Nuits sonores Brussel in schoonheid en op lichte voet af te sluiten.

 Extra! 


Closing party Nuits sonores Zondag 17 September 2017 / 14.00-22.00 uur / Gratis

Share:

The Wall

No comments
You need to sign in to comment